Menük
Pár szó...

A honlap egy általam írt sztorival foglalkozik. Történetünk "főhőse" Anabeth Green, egy 16 éves tinilány, aki egy kissé eltérő mint a többiek. Ez egy amolyan romantikus vígjáték lenne, olvashattok az első szerelemről, a csalódásról, a jó és rossz érzelmek felgyülemléséről és kavarodásáról, az életben felmerülő problémákról, hogy hoygan éli meg egy mai tini a jelent. Mindezektől függetlenül, váár még ránk két másik szereplő, Tomas Millborrow és Look Grummer. Három különböző fiatal, eltérő problémákkal, élettel, felfogással.Eddig még minden rendben is lenne, azonban mikor váratlanul betoppan az életükbe egy csöppet sem átlagos lány: Elizabeth Balman, ténylegesen a feje tetejére áll mindhármuk élete. Mikor találkozásra kerül a sor minden összezavarodik, bonyolódnak az események, felborul az egyensúly, és a tinik felbolygatják egymás életét. Hogy mi minden következik ezekből? Olvassatok utána! ;)

Nézz be ide is!

Álomfogó (4/16)

Ez egy amolyan Elite Affi szerűség lenne. Többnyire nagy az esély hogy fölkerülhetsz. Csak igényes, szép oldalak kerülhetnek ki, akik gyakorta frissítenek(legalább két hetente), és akik nem hanyagolják el az oldalukat. Többnyire hívással kerülhettek ki, de lehet próbálkozni. 30-50% hogy kikerülsz. 16 férőhely van, de valószínüleg ha betelik is lesz még hely :"D
Íme az ikonom, ha szüksége lenne rá valakinek :)

 

Top cserék

Ide bárki kikerülhet, hívással és kéréssel is. 80% hogy kietszlek. :) Persze azért itt is fontos hogy igényes legyen oldalad.

Ultimate Ashley

Rég volt

2013. március 28.

Pfuh, de rég írtam frissítést... Nos azóta már történt egy s más, de most nem fogok mindent lepötyögni. A lényeg az, hogy fölkerült egy új design a lapra, nem valami nagy cucc, de gondotlam itt a tavsz, egy kicsit felvirágozhatnánk, még ha ez a jelenlegi időjárásra nem is nagyon igaz. Feltöltöttem egy új zenelejátszót is, és ma került ki a történet 24. része is. hümm, naggyából ennyi... xd az igazat megvallva csak arra vártam hogy valaki fűzzön már ehhez az uccsó 3 részhez egy nyomorult kommentet..:"D mert hát, ha nem olvassa senki akkor addig minek folytatni. Ha pedig olvassák, akkor legyenek olyan szívesek, és lepjenek meg egy kommentel az illetők! :")

Szerző: ☺Alice☺ | 2013. március 28.