Menük
Pár szó...

A honlap egy általam írt sztorival foglalkozik. Történetünk "főhőse" Anabeth Green, egy 16 éves tinilány, aki egy kissé eltérő mint a többiek. Ez egy amolyan romantikus vígjáték lenne, olvashattok az első szerelemről, a csalódásról, a jó és rossz érzelmek felgyülemléséről és kavarodásáról, az életben felmerülő problémákról, hogy hoygan éli meg egy mai tini a jelent. Mindezektől függetlenül, váár még ránk két másik szereplő, Tomas Millborrow és Look Grummer. Három különböző fiatal, eltérő problémákkal, élettel, felfogással.Eddig még minden rendben is lenne, azonban mikor váratlanul betoppan az életükbe egy csöppet sem átlagos lány: Elizabeth Balman, ténylegesen a feje tetejére áll mindhármuk élete. Mikor találkozásra kerül a sor minden összezavarodik, bonyolódnak az események, felborul az egyensúly, és a tinik felbolygatják egymás életét. Hogy mi minden következik ezekből? Olvassatok utána! ;)

Nézz be ide is!

Álomfogó (4/16)

Ez egy amolyan Elite Affi szerűség lenne. Többnyire nagy az esély hogy fölkerülhetsz. Csak igényes, szép oldalak kerülhetnek ki, akik gyakorta frissítenek(legalább két hetente), és akik nem hanyagolják el az oldalukat. Többnyire hívással kerülhettek ki, de lehet próbálkozni. 30-50% hogy kikerülsz. 16 férőhely van, de valószínüleg ha betelik is lesz még hely :"D
Íme az ikonom, ha szüksége lenne rá valakinek :)

 

Top cserék

Ide bárki kikerülhet, hívással és kéréssel is. 80% hogy kietszlek. :) Persze azért itt is fontos hogy igényes legyen oldalad.

Ultimate Ashley

Karácsonyi átalakítás

2012. december 19.

Nos kedves olvasóim, íme az ElSő FrIsSíTéS! :D Mive némi neműleg hiányt szenvedett pár dologban az oldal, ezért megkezdtem az alakítást 2012. 12. 19. 15:37-kor.

Először is a design-nal kezdtem, mivel nem volt saját(vagy is hát azt is én csináltam csak egy másik oldalamra...), ezért gondoltam itt az idő, úgy is volt elég szabadidőm ma, mivel fogorvosnál voltam, és kihagyhattam a sulit. ;P Tehát, íme az új design, szerintem elég klassz lett első külalaknak! :)

Továbbá felkerült pár új rész is, így már a hetediket olvashatjátok! Ráadásul nemsokára kikerülnek a toptagok, meg a cserék, és egyéb hasonló dolgok, esetleg órát is rakok. A kurzorral nem hiszem hogy annyira foglalkoznék, de bármi megeshet, szóval arra is lehet számítani hogy valami hópihés cucc lesz az egér helyett.. hát ömh, értelmesen fogalmaztam, na mindegy. Asszem hogy egyelőre ennyi lenne, pá :)

A képek a http://bocaprero.blogspot.hu-ról vannak.

Szerző: ☺Alice☺ | 2012. december 19.