Menük
Pár szó...

A honlap egy általam írt sztorival foglalkozik. Történetünk "főhőse" Anabeth Green, egy 16 éves tinilány, aki egy kissé eltérő mint a többiek. Ez egy amolyan romantikus vígjáték lenne, olvashattok az első szerelemről, a csalódásról, a jó és rossz érzelmek felgyülemléséről és kavarodásáról, az életben felmerülő problémákról, hogy hoygan éli meg egy mai tini a jelent. Mindezektől függetlenül, váár még ránk két másik szereplő, Tomas Millborrow és Look Grummer. Három különböző fiatal, eltérő problémákkal, élettel, felfogással.Eddig még minden rendben is lenne, azonban mikor váratlanul betoppan az életükbe egy csöppet sem átlagos lány: Elizabeth Balman, ténylegesen a feje tetejére áll mindhármuk élete. Mikor találkozásra kerül a sor minden összezavarodik, bonyolódnak az események, felborul az egyensúly, és a tinik felbolygatják egymás életét. Hogy mi minden következik ezekből? Olvassatok utána! ;)

Nézz be ide is!

Álomfogó (4/16)

Ez egy amolyan Elite Affi szerűség lenne. Többnyire nagy az esély hogy fölkerülhetsz. Csak igényes, szép oldalak kerülhetnek ki, akik gyakorta frissítenek(legalább két hetente), és akik nem hanyagolják el az oldalukat. Többnyire hívással kerülhettek ki, de lehet próbálkozni. 30-50% hogy kikerülsz. 16 férőhely van, de valószínüleg ha betelik is lesz még hely :"D
Íme az ikonom, ha szüksége lenne rá valakinek :)

 

Top cserék

Ide bárki kikerülhet, hívással és kéréssel is. 80% hogy kietszlek. :) Persze azért itt is fontos hogy igényes legyen oldalad.

Ultimate Ashley

51. Rész

2013. október 24.

Szóval vége. Tényleg vége van. A szürkülő égboltot bámulom, és egyre csak azon tűnődöm, hogy most tulajdonképpen hol is tartok. Mire jutottam eddig. Ha vehetjük úgy, mindent elszúrtam. Viszont nem is biztos hogy ez az egész csak az én hibám. Mindössze rosszkor voltam rossz helyen. A zúzmarás fű tüskeként szúródik bőrömbe. Hófehér ruhámon vörös foltok jelennek meg.A világ forog velem. Nem tudom mi történik. Csak fekszem, érzem hogy mély sebet hagynak a fűszálak, de nem kelek föl a földről. Hol vagyok?
Ami azt illeti nagyon is jól tudom hogy hol vagyok. A suli közelében lévő játszótéren. De ez valahogyan mágis más. A nagyszüleim kertjében fekszem hanyat, és egyszer csak havazni kezd.
Kinyitom a szemeimet. Rémes egy álom volt. Az arcomon vízcsepp csordul le. Miért sírok?
Furcsa érzés fog el. Mintha itt és most mindennek vége lenne. Csak most eszmélek rá hogy egy vad idegen helyen vagyok. Talán valami szállodában. De nem, ez Airon lakása. Ebben a bazi nagy házban aludtam, fehérneműben... Ez mégis hogy történhetett meg? A fejem enyhén sajog. Nem, inkább csak egyszerűen kómásnak érzem magam. Egy darabig összefolyik a látkép, majd helyre áll minden ahogy fölülök, és próbálom a tekintetemet egy valami felé összpontosítani. Magam köré tekerem a paplant, egy darabig csak szótlanul üldögélek. Nem emlékszem sok mindenre. Pár kép beugrik, tudom hogy mi történt, a lényeg megvan, de mégis valami sejtelmes érzés fog el. Valaki megérinti a hátamat. Hirtelen megijedek, de aztán végül is lenyugszom. Amikor hátranézek Airon alvó feje fogad. A teste félig be van takarva. Amúgy nincs rajta póló, fölül tök csupasz. Remélem hogy Csak fölül.
Tétlenkedve hezitálok a között hogy megnézzem van-e ruha rajta és a között hogy haggyam a fenébe, mi van ha valami félreérthető helyzetbe kerülök.
-Airon. -Megérintem a kezét, de semmi.- Airon kelj fel. -Nincs válasz.- Hé, el kéne küldeni az embereket. Biztos csupa mocsok minden.
Ahogy az valami amerikai filmben szokott lenni. Legalább is így képzelem el ezt az egészet. Életem első házibulija, és úgy érzem hogy valami borzasztó volt, és mégis fantasztikus egyszerre. Teljesen lerészegedtem. Hogy lehettem rá képes. Kicsit csalódtam magamban. Nem hittem volna mondjuk hogy ilyen sokat tudok inni. Csoda hogy nem kaptam alkohol mérgezést. Na jó, talán attól távol álltam Bár ki tudja...
-Airon kelj már föl.
Még mindig nem érkezik válasz, fölé hajolok, semmi. Nem szuszog semmit nem csinál. Kicsit megilyedek.- Airon, jól vagy?
A srác még mindig nem válaszol kezdek beparázni. Megérintem a nyakát, próbálom keresni az ütőeret de semmit nem érzek, ebben sosem voltam jó, nem találom el az eret. Majd a kezénél próbálkozom, mikor egyszer csak kinyitja a szemét.
-Bu!
Meghökkenek, alig kapok levegőt, tényleg a szívrohamot hozta rám. Megragadja karjaimat és magához ránt. Lehullik rólam a lepel, testem gyenge, túl gyenge az ő erejéhez képest. Combjaim tétlenül hevernek az ő combjai mellett, fejem a vállánál heverő párnába puffant, és sikeresen végigsiklottam mondhatni hogy az egész testén.
Ebbe belegondolni kissé idegesítő. Főleg a fickó perverzitására kitérve. Ilyenkor reménykedem benne a leginkább hogy van rajta alsó.
Fölemelkedem, és szúrós tekintetet mérek bambán vigyorgó fejére. De ő le se szarja. Átölel, majd összeszorít, és végiggurgulázik velem az ágyon. Kicsit megrémít.
-Áú, ez fáj, elengednél végre? Nincs rajtam valami sok fedőcuc szóval, eressz! El! -Lököm ki magam szorításából a földre. beverem a fejem, ami hatalmasat koppan.
-Aú!!! Hhh! A rohadt életbe!
-Ú, jól vagy?
-Nem!
-M-mi volt ez? -Tápászkodom föl az ágyra.- Ugye mi neeem,..
-Hm?
-Mi nem? Nem izéltünk az éjjel ugye?
-Úgy érted szexeltünk-e?
-Igen-igen... -Mondom kínosan, a választól félve. Nem emlékszem hogy ilyen történt volna. Ami két dolgot jelenthet. Vagy kiesett, vagy tényleg történt meg. Nagyon remélem hogy az utóbbi. Bár több mint valószínű, igen, még ha részeg is vagyok, pár pillanatra biztos emlékeznék. Azért tisztában vagyok úgy is a helyzettel.
-Igen. Nagyon fantasztikus vagy! Ó istenem, tök kreatív vagy tudsz róla? Olyan dolgokat műveltünk? amit még soha egyetlen csajjal sem tettem az ágyban!
Ledermedek. Jól hallottam?-M-Mi?!!
A lélegzetem el akad, ez most komoly? Ne-nem ez nem lehet igaz! Ez nem történhet meg ez pont velem! Nem történhet meg!!! Nemnemnem! Ez NEM TÖRTÉNHET MEG VELEM!!!!
-Mégis micsodát?!!!
-Ó, hát nem emlékszel?
-Nem! NEM EMLÉKSZEM!
-Hhhm, pedign agyon jó volt.
-Mi? Mit nem csináltál még soha?! Mi az, mondd el!
-Még soha.. -Ez a pár másodperc olyan hosszúnak tűnt hogy alig bírtam szusszal, majd megőrültem, a hideg rázott, de mégis forrónak éreztem a testem, az agyam csak úgy kattogott, a pupillám hirtelen kitágult, biztos voltam benne hogy valami rossz dolog történt.- nem aludt el senki az ágyamban szex helyett. -Néz rám fapófával, kissé csalódott mosollyal az arcán.
-Ö, mi?
-Nem csináltuk, csak ugrattalak.
-N-nem, csináltuk?
-Nem.
-Tényleg?
-Igen, olyan nehéz elhinni hogy nem vagyok egy erőszakos vadállat?
-Óóó, hála a magasságos!!! -Fújom ki a levegőt, és eldőlök az ágyon.
-Hú, hát ez sértő rám nézve.
-Bocs.
-Mindegy.
-Elvégre, csak barátok vagyunk. -Mondom mosolyogva, amire ledől mellém.
-Igen, csak barátok.
Rám néz, én is ránézek. Egy darabig csak így vagyunk. Mint az álmomban. A fehér lepedőn, hanyat fekve.
Furcsán érzem magam. Megint az a különös érzés fog el, ami az álmomban is. Valami nagyon nincsen rendben. Valami történni fog, nem tudom hogy jó-e vagy rossz.

***

A ruhámért nyúlok, már lassan dél van és még mindig az ágyban punynadunk. Kicsit úgy érzem mintha valami pár lennénk, pedig semmi közünk egymáshoz. Csak most jut eszembe Liz és Tom, valahogy örültem hogy idáig elfelejtettem őket, kicsit sikeürlt kivernem a fejemből ezt az egész drámát.
Magamrahúzom a harisnyát, belebújok a trikómba majd a szoknyát is fölveszem és bezipzározom.
-Elmész?
-El.
-Hát a tegnap éjszaka semmit sem jelentett a számodra? -Kérdezi drámai hangon a srác.
-HaHa! Nagyon vicces.
-ost miért? Ha nem folytom el a vágyaimat bármi megtörténhetett volna.
-Na ja, nagy mázlista vagy hogy mégis sikerült túlteljesítened magadon!
-Mi?
-Különben már rég nem élnél.
-Biztos vagy te ebben?
-Várjunk csak.
-Mi az?
-Vágy? Milyen vágy? Vágyat mondtál?
-Férfias, állatiasságomat. Fogalmazzunk így. A vadállatot ami bennem rejlik.
-Aha, hát persze.
Kicsit megnyugodtam. Tudom hogy Airon régeben akart tőlem valamit, de nem vagyok biztos bene hogy ez ma nincs másképp.
-Amúgy van barátnőd?
-Van.
-H?
-Mi az meglepődtél?
-Akkor meg mi a frászt dumálsz itt nekem a benned rejlő orángutánról te idióta! Természetes hogy nem kezdesz ki egy tök részeg csajjal, akkor meg pláne ha van valakid!!!
-Azt mondtam vadállat, nem orángután!
-Az orángután is vadonban él, ugyanaz!
-Dehogy! Ennyi erőből te meg egy beképzelt két hete éhező gebe vagy!
-Ezt most nem gondoltad komolyan.
-De, eléggé kiéhezett voltál a tegnap esti hancúrra. Minő borzalom, egy nős férfival kezdtél ki, de én nem vagyok vevő az ilyen kislányokra.
-Férfi? A viselkedésed alapján egy 10 évessel sem érsz fel! Mellesleg nekem nagyon is úgy rémlik hogy nem rég még éltél-haltál volna a lehetőségért hogy úgy láss ahogy az éjjel! Jól sejtem?
-Hhááát, van ebben valami. -Ábrándozik, majd rám néz. Végigméricskéli az egész testemet, aztán megint fölnéz a plafonra és elmosolyodik.- Sikerült is jól mondom?
-Te perverz állat!!! -Vágok hozzá egy párnát ami tökéletesen a bárgyú képében landol.

Szerző: ☺Alice☺ | 2013. október 24.