Menük
Pár szó...

A honlap egy általam írt sztorival foglalkozik. Történetünk "főhőse" Anabeth Green, egy 16 éves tinilány, aki egy kissé eltérő mint a többiek. Ez egy amolyan romantikus vígjáték lenne, olvashattok az első szerelemről, a csalódásról, a jó és rossz érzelmek felgyülemléséről és kavarodásáról, az életben felmerülő problémákról, hogy hoygan éli meg egy mai tini a jelent. Mindezektől függetlenül, váár még ránk két másik szereplő, Tomas Millborrow és Look Grummer. Három különböző fiatal, eltérő problémákkal, élettel, felfogással.Eddig még minden rendben is lenne, azonban mikor váratlanul betoppan az életükbe egy csöppet sem átlagos lány: Elizabeth Balman, ténylegesen a feje tetejére áll mindhármuk élete. Mikor találkozásra kerül a sor minden összezavarodik, bonyolódnak az események, felborul az egyensúly, és a tinik felbolygatják egymás életét. Hogy mi minden következik ezekből? Olvassatok utána! ;)

Nézz be ide is!

Álomfogó (4/16)

Ez egy amolyan Elite Affi szerűség lenne. Többnyire nagy az esély hogy fölkerülhetsz. Csak igényes, szép oldalak kerülhetnek ki, akik gyakorta frissítenek(legalább két hetente), és akik nem hanyagolják el az oldalukat. Többnyire hívással kerülhettek ki, de lehet próbálkozni. 30-50% hogy kikerülsz. 16 férőhely van, de valószínüleg ha betelik is lesz még hely :"D
Íme az ikonom, ha szüksége lenne rá valakinek :)

 

Top cserék

Ide bárki kikerülhet, hívással és kéréssel is. 80% hogy kietszlek. :) Persze azért itt is fontos hogy igényes legyen oldalad.

Ultimate Ashley

45. Rész

2013. augusztus 23.

Tom döbbenten néz rám a zuhogó esőben, ő bent szárazon, én kint csuron vizesen. Egy darabig nézem vörös arcát, ahogy szemei végpásztázzák az egész testemet, néhol kissé elidőzve, majd visszatérve a fejemhez.
-Te meg...
Mélyeket lélegzek, bár hidegzuhany ért a testem forró, mérges vagyok, mérges és szerelmes, de most inkább a harag irányított. Azonnal átkaroltam az előttem állót, és forró csokot nyomta ma szájára. Ahogy ajkaink összetapadtak éreztem hogy egyre hevesebben ver a szíve, a kezei a derekamra simulta, majd egyre lejjebb, lábaimmal fölkapaszkodtam rá. Éreztem ahogy ruhája teljesen elázott, ahogy hozzátapadtam.
-Akarom, akarlak, most rögtön!! -Suttogom neki mosolyogva, észre sem véve a mellettünk állókat.
-Hát ez.
-Nem semmi.
-Szimpi a barátnőd Krisz.
Nevetik el magukat mindannyian. Airon is itt van. Ahogy jobbra nézek a pofámról teljesen lesül a bőr. Elvörösödöm.
Leereszkedek a firúól, aki mosolyogva megfogja a kezemet.
-Fiúk, azt hiszem, mostm ennetek kéne.
-Öh, ne, ne, felőlem, ráér... háhááááhááá... hehh... -Nevetgélek ínosan. A Francba!..
-Na jó, húzzunk innen!
-Csá, Krisz, sziasztok.
-Szia Anah.
-Sziasztok.
Az ajtó becsukódik, kezeimet birizgálva, szégyenkezve állok a srác előtt, aki csak vigyorog, és néz rám.
-Szóval, mi történt? Hogy így iderohantál? Rövidgatyában, a zuhogó esőben, melltartó nélkül egy tök átlátszó ingben?..
-Basszus, az ing... Szerinted, ők... izé?
-Igen, szerintem nagyon is tetszett nekik a látvány.
-Hhh... Remek...
-A fiúk már csak ilyenek, nekem is tetszik. -Kacsint rám, majd kezét a derekamra helyezi, benyúl az ing alá. Érzem forró ujjait a bőrömön, amik kellemesen melengetnek.
-Menj fel, mindjárt megyek én is.
-Rendben.

Tom elővett nekem egy pólót, és egy boxert, majd ledobta őket az ágyra.
-Tessék, ezeket vedd fel. -A kezembe nyomott egy törülközőt, és ő is letelepedett a ruhák mellé. Elterpeszkedett az ágyon, karjait összekulcsolva a feje alatt.
-Itt alszol?
-Szerintem igen. Ha nem baj.
-Nem.
Letolom a shortot, és kibújtatom belőle a lábaimat. Ez után a hajamat törölgetem a törülközővel. Jó érzés megszáradni. Tom tekintete olyan átható, és annyira mély. Érzem hogy bámul.
-M-mi az?
-Semmi! Semmi. Ne segítsek?
Fura grimasszal nézek rá, majd elnevetem magam. Ő is elmosolyodik.
Kigombolgatom alul az ingemet, egészen a köldökömig, majd pár pillanatg csak állok, egyre inkább tomot nézem, ő pedig engem. Szemei elkalandoznak az egész testemen. Kiráz a hideg.
Hirtelen fölugrik, magához húz, karjai körbefonódnak rajtam, ajkait a számra tapasztja. Szemeim lecsukódnak, csak éltem a pillanatnak. Tom tényleg szeret. Ő sosem dobna el magától. Soha! Megfordultam, egyik kezemmel átkaroltam, a másikat lecsúsztattam a nadrágjához, elidőztem, majd belekapaszkodtam. Tom ujjai fölkúsztak a hasamon, majd a melemmhez értek. Finom, meleg tapintása volt.
-Olyan hideg vagy. Az egész tested.
-Igen? Pedig belül úgy érzemm parázslok.
Elmosolyodik, majd továbbmarcangoljuk egymást. Kigombolgatja az ingemet, kibújtatom a pólójából. Bőre forró, ahogy hozzásimulok összerándulnak az izmai. Érzem szíve gyors kalapálását. Az enyém is épp oly hevesen ver. Lecsúsztatja vállaimról az inget, majd lehúzza a karjaimról. Leveszi a szemüvegemet, majd kezei ismét rajtam landolnak. Belekapaszkodik a fenekembe. Lábaim az övéit övezik. Pára oszlik el a levegőben. Az idő egyre lelassul, kigombolom a nadrágját, lehúzom a zipzárt, és rögtön megérzem. Ujjaim gyengéden, éppenhogycsak megérintették a kidudorodó boxert. Megrezzentem. Biztos hogy készen állok én erre? Ez, ez olyan... kemény. És, forró... És.. Ez ilyesztő. Nem! Most nem hátrálhatok meg! Bebizonyítom, nem vagyok olyan kisgyerek! Nem érdekel Liz!
A fejemben egyre csak az elhangzott szavak cikáztak, és megtöltötték a gondolataimat. Ahogy Tomas levette a farmerját, majd a boxert is, megijedtem. A szívem egyre hevesebben kezdett verni. Már csak én vagyok soron. Leült az ágy szélére, kezei ismét a fenekemre tapadtak, ujja belekapaszkodott a bugyimba, majd alányúlt. Megrezzentem. Hirtelen nagyobb lélegzetet vettem. Tom ujjait nedves váladék lepte el.
Rámmosolygott, próbáltam én is mosolyogni és leplezni ijedtségemet. Lecsúsztatta rólam a bugyit, majd magához rántott. Lehuppantunk a paplanra, melleim Pontosan az arcában landoltam, ami kicsit kínos volt, és elnevettem magam. Ő élvezte. Én meg csak nevettem, oldódott a hangulat. Szemeit kinyitotta. Nem látom a száját de tudom hogy mosolyog. Egyik keze továbbra is lent maradt, és gyengéden simogatott, a másik fölkandikált, és megfogta a mellemet, majd megnyalta. Teljesen felizgultam. Nyirkos testünk egymáshoz simult, hajamból csöpögött a víz.
A lábaimnál éreztem az ágyékát, ami egyre keményebb és keményebb lett. Megfogta a kezemet, és lecsúsztatta a hasán. A szemeim kidülledtek, óvatosan, és félve érintettem meg. Lelassult minden. A lélegzetvétel, a mozdulatok, a víz csöpögése a melkhasán, a hangok, a bőre lüktetése, Ujjainak csiklandosáza.
Fölhúzta a gumit, majd visszatért hozzám.
A szemei azt a kérdést sugallták felém hogy "Készen állsz?", kicsit biccentettem. Hozzámérintette. Hamar nedves lettem. Benyomta.
Hangos, de kicsi lélegzetet vettem. A szívem ismét hevesen kalapált, elvesztettem a fejem. Gyengén, és erőtlenül borultam rá, a kezébe adva ezzel az irányítást. Egyre többet szuszogtam, hevesen vettem a levegőt, halk sikolyok hagyták el a számat. Egyre durvábbnak, egyre részegebbnek éreztem magam. A testem megdermedt, nem tudtam semmit se csinálni, ráhagyatkoztam. Ujjaim egyre csak a paplant szorongatták. Fájt, mérhetetlenül fájt, de közben valahogy jól éreztem magam. Furcsa érzés volt, nagyon hajtott, és egyre csak égett bennem a vágy, hogy még többet akarjak. A gond csak annyi volt, hogy közben sehogy se tudtam kiverni a fejemből Liz hangját. Ott kísértett bent az a pár gúnyos szó, amire nagyon ideges lettem.
Felnyögtem ahoy Tomas megtolt, és mélyebbre fúrta magát. egy hirtelen lendülettel átfordultunk, fejemet a párnára tette, megkapaszkodtam a hátában, karmaim belevájtam a bőrébe. Ismét. Majd próbáltam erőt venni magamon és elereszteni de nem ment, valamiben meg kell kapaszkodnom. Végül a mellettünk heverő párnánál döntöttem, jobbrakaptam, és magamhoz húztam, lábujjaimmal görcsösen szorongattam a takarót. Tomas kezei csiklandozva csúsztak végig a combomon, próbáltak ellazítani de nem ment. Nagyon fájt. Fölhajtotta a lábamat, és hozzámsimult, közben egyre csak belémnyomult, amitől megállt a szívem. Hatalmasat nyögtem. A hangok egyre élesebbé váltak, úgy gondoltam az egész világ meghallotta hogy milyen gyenge vagyok. A szemeimből kigördültek a könnyek, sírtam, szinte már zokogtam, nem tudtam visszafogni magam, hiába is próbáltam. Tomas rámborult.
-Nagyon fáj? Sajnálom...
Fejemmel nemleges választ adtam, belefúrtam magamat a mellkasába, a kulcscsontjába, érezni akartam azt a csodás mentaillatot, amitől megnyugszom. A fiú szája a végigcsókolta a vállamat és a nyakamat, az államnál elidőzött. Egyik keze a derekamat szorongatta, másik fölkúszott a gerincemen és a hajamba túrt. Megcsókolt, letörölte a könnyeimet, megharapta a számat és rám mosolygott. Elmosolyodtam. Sikerült ellazulnom, a fájdalom csillapodott, visszaharaptam, átkaroltam a hátát, már nem voltam feszült.

Szerző: ☺Alice☺ | 2013. augusztus 23.